7 september 2002
 

Seat

actiemodellen arosa en cordoba gran via bij seat

7 september 2002 | Seat presenteert tot het einde van het jaar een actie op alle Seat Cordoba Gran Via- en Cordoba Vario Gran Via- modellen. Tevens heeft Seat een speciale actie aangekondigd op Seat Arosa S. Tot en met 31 december van dit jaar is de prijs van de Arosa S verlaagd naar € 11.695,- incl. BTW/BPM (consumentenprijs Arosa S was € 11.925,-. Incl BTW/BPM).

Het Gran Via-pakket op de Cordoba bestaat uit elektrisch bedienbare zijruiten voor, lichtmetalen 14 inch-velgen en een elektrisch bedienbaar schuif-kanteldak, waarbij eventueel het schuif-kanteldak tegen een aantrekkelijke meerprijs kan worden vervangen door handbediende airconditioning. Daarboven op biedt Seat nu op de Cordoba Gran Via en Cordoba Vario Gran Via-modellen een VDO Dayton navigatiesysteem aan voor de actieprijs van € 199,- (consumentenprijs € 1.999,-). De actie loopt tot en met 31 december 2002. Het navigatiesysteem waarin een radio/cd-speler is geintegreerd wordt gratis bij de Seat-dealer ingebouwd.

Seat

De Arosa S is standaard uitgerust met lichtmetalen 14 inch velgen, in een 8-spaaks design, en elektrisch bedien- en verwarmbare buitenspiegels. De stootstrips, spiegelhuizen en portierhandgrepen zijn uitgevoerd in de carrosseriekleur. De stoelen en deurpanelen zijn voorzien van een zwart/rode bekleding. Dit benzinemodel met 1.4 44kW (60 pk) motor wordt geleverd met een Easy-entrysysteem met hoogteverstelling op beide voorstoelen. De sportieve sfeer wordt in het interieur voortgezet, doordat de Arosa S is voorzien van sportstoelen met open hoofdsteunen, een lederen stuurwiel, lederen schakelpookknop en schakelpookhoes.

Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via