6 december 2005
 

Asus MyPal

Asus levert PDA's voor navigatie

6 december 2005 | Asus lanceert net voor de kerst twee nieuwe PDA's: de MyPal A632 en de A636. De nieuwe modellen zijn uitgerust met onder meer Windows Mobile 2005, MS Office en Destinator PN 5. Het bijzondere is dat ze zowel verticaal als horizontaal gebruikt kunnen worden onder andere door de draaibare antenne. De A636 wordt standaard geleverd met kaarten van heel Europa, de A632 met alleen de Benelux. De nieuwe modellen zijn verkrijgbaar vanaf december voor een adviesverkoopprijs van € 459,- en € 529,-.

Deze nieuwe modellen worden geleverd met Destinator PN navigatiesoftware, waarmee gebruikers nauwkeurig kunnen navigeren. Op de meegeleverde SD kaart van 256 MB staat het kaartmateriaal.

Asus MyPal

Het staande scherm kan, als dat beter uitkomt, ook gedraaid worden en is dan een royaal liggend scherm geworden. De software zorgt ervoor dat het beeld juist blijft. Het touch-screen zorgt ervoor dat alle functies makkelijk te bedienen zijn. Samen met de ingebouwde luidspreker, Windows Media Player 10 en een duurzame accu beschikt de gebruiker over 18 uur ononderbroken muzikaal plezier.

De Asus MyPal A632 en de MyPal A636 zijn uitgerust met de allernieuwste Intel processor en het Windows Mobile 5.0 PPC besturingsysteem. Beide modellen beschikken over een Microsoft Office pakket, ingebouwde WiFi (alleen A636), Bluetooth, USB en IrDA aansluitingen voor synchronisatie met de computer. Naast 128 MB ingebouwd Flash geheugen en 64 MB SDRAM, beschikken beide modellen ook over kaartslots voor geheugenkaarten om de opslagcapaciteit te vergroten.

Asus MyPal Asus MyPal
 
Websitewww.asus.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!