23 november 2005
 

Garmin Nuvi

Garmin introduceert nieuwe reisgenoot: Nuvi

23 november 2005 | Met de Nüvi vernieuwt Garmin zichzelf. De supercompacte, lichtgewicht Nüvi benadert de afmetingen van een pak speelkaarten, weegt slechts 145 gram en past dus met gemak in een binnenzak. De Nüvi biedt de moderne reiziger een combinatie van toepassingen: navigatie, MP3 speler, fotoalbum, luisterboekspeler, rekenmachine, wereldklok en omrekenmachine voor valuta.

Garmin maakt voor de Nüvi gebruik van de nieuwste SiRFstarIII ontvanger. De Nüvi is volgens de makers in staat het signaal vast te houden onder de lastigste omstandigheden zoals een dik bladerdak en hoge bebouwing. Deze nieuwe ontvangsttechnologie, het kaartmateriaal van NavTeq, de eenvoudige bediening via het 3,5" aanraakscherm en het vermogen van de interne accu (4-8 uur) tezamen beloven zorgeloze navigatie.

Garmin Nuvi

De extra functies zijn ondergebracht in het Nüvi reispakket. Dit reispakket geeft toegang tot onder meer de mp3- en luisterboekspeler. Op Internet is een groot aanbod aan ingesproken boeken te downloaden zodat deze tijdens het reizen afgeluisterd kunnen worden. Voor de frequente reiziger zijn een taal- en reisgids verkrijgbaar. De taalgids vertaalt vanuit en naar 6 talen en spreekt de woorden en zinnen uit. De reisgids geeft informatie en reviews over hotels, restaurants, etc. De gegevens van deze reisgids komen uit Europa's meest succesvolle reisgidsenserie van Marco Polo.

De Garmin Nüvi is verkrijgbaar in een Benelux en Europa uitvoering en is medio november 2005 in de winkels verkrijgbaar.

Garmin Nuvi Garmin Nuvi
 
Websitewww.garmin.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!