15 november 2005
 

Jaguar

Jaguar Nederland introduceert Jaguar Select Edition

15 november 2005 | Met Jaguar Select Edition introduceert Jaguar Nederland een alternatief voor een nieuwe Jaguar of Daimler. Modellen uit de Select Edition zijn zorgvuldig geselecteerde Jaguars en Daimlers van maximaal vijf jaar oud, met zekerheden als twaalf maanden garantie en de service van Jaguar European Emergency Assistance.

De introductie van het Jaguar Select Edition-programma sluit aan op de toenemende vraag naar eerder gereden Jaguars en Daimlers van hoge kwaliteit. Modellen die in aanmerking komen voor het Select Edition-label zijn maximaal vijf jaar oud en hebben hoogstens 150.000 km gereden. De auto voldoet aan alle voorschriften en eisen in het Jaguar Select Edition Inspectie Rapport en de onderhoudshistorie en kilometerstand (Nationale Auto Pas) zijn juist. De koper ontvangt vanzelfsprekend een kopie van het Jaguar Select Edition Inspectie Rapport en het Nationale Auto Pas-certificaat.

Jaguar

Jaguar hanteert strenge optische eisen voor carrosserie en interieur. Daarnaast moet de auto altijd onderhouden zijn geweest bij een Regionaal Jaguar Centrum. Eventuele schade moet hersteld zijn via een officieel schadeherstelbedrijf, dat werkt volgens de voorschriften van Jaguar Nederland. Ook krijgt de auto een strenge technische keuring, waarbij eventuele onvolkomenheden worden hersteld.

Van een Jaguar of Daimler uit de Select Edition mag de koper de best mogelijke garantie en zekerheden verwachten, zoals:

  • twaalf maanden garantie, ook als de auto al bijna 150.000 kilometer heeft gereden;
  • Jaguar European Emergency Assistance, inclusief vervangend vervoer. Dit omvat onder meer directe hulp ter plaatse en zonodig repatriering van auto en bagage, vervangend vervoer en een hotelovernachting;
  • een Afloopgarantiecertificaat, dat de koper recht geeft op een uitgebreide keuring van zijn auto voor het aflopen van de garantie. Alle werkzaamheden die onder de Jaguar Select Edition-garantievoorwaarden vallen, worden dan onder de geldende garantievoorwaarden uitgevoerd.
Jaguar

Tenslotte komt een Jaguar of Daimler uit de Select Edition net als de nieuwe modellen in aanmerking voor alle financierings- en leasingmogelijkheden van Jaguar Financial Services.

Jaguar Jaguar
 
Websitewww.jaguar.nl
Deel via