1 november 2005
 

Land Rover

Land Rover introduceert Select Edition

1 november 2005 | Met Land Rover Select Edition introduceert Land Rover een alternatief voor een nieuwe Land Rover. Modellen uit de Select Edition zijn gebruikte Land Rovers van maximaal vijf jaar oud, met dezelfde zekerheden als nieuwe modellen, en 12 maanden garantie.

Land Rovers die in aanmerking komen voor het Select Edition-label zijn maximaal 5 jaar oud en hebben minder dan 150.000 km gereden. De auto mag geen schade hebben gehad anders dan kleine reparaties of de eventuele schade moet hersteld zijn via een officieel schadeherstelbedrijf, werkend volgens de Land Rover voorschriften. Verder moet de auto altijd onderhouden zijn geweest bij een Land Rover dealer. De auto heeft een volledig bijgewerkt onderhoudsboekje en/of de Nationale Autopas. Verder gelden er strenge optische eisen voor carrosserie en interieur. Ook krijgt de auto een strenge technische keuring, waarbij eventuele onvolkomenheden worden hersteld.

Land Rover

Van een dergelijke Land Rover uit de Select Edition mag de koper dan ook garantie en zekerheden verwachten. Naast 12 maanden garantie is dat verder de Land Rover European Emergency Assistance, inclusief vervangend vervoerfaciliteiten. Dit omvat onder meer directe hulp ter plaatse en zonodig repatriering van auto en bagage, vervangend vervoer, hotelkosten tot maximaal 7 dagen in het buitenland (Europa) en wat nog meer nodig is.

Tenslotte krijgt de koper een afloopgarantiecertificaat. Dit geeft de koper recht op een uitgebreide keuring van zijn auto voor het aflopen van de garantie, waarbij alle werkzaamheden die onder de Land Rover Select Edition garantievoorwaarden vallen, onder de geldende garantievoorwaarden zullen worden uitgevoerd.

Land Rover Land Rover
 
Websitewww.landrover.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!