1 oktober 2005
Renault Modus

Renault Modus

Renault breidt Modus-gamma uit met gelimiteerde versie

1 oktober 2005 | Renault maakt de Modus aantrekkelijker. De Serie Limitee Tech Line is namelijk voorzien van een aantal speciale opties, zoals airconditioning, een snelheidsregelaar/-begrenzer en mistlampen voor. Ook heeft de Tech Line-uitvoering een dubbel openende achterklep en elektrisch inklapbare buitenspiegels als meeruitrusting. Daarmee biedt de Modus meer flexibiliteit en comfort voor een meerprijs van 900 euro.

De Tech Line heeft onder meer een airconditioning, een snelheidsregelaar/-begrenzer en mistlampen voor, terwijl ook het slimme Compact-pakket, met de dubbel openende achterklep en de elektrisch inklapbare buitenspiegels, nu tot de standaarduitrusting behoort. Dat geldt ook voor het Rangement-pakket, dat bestaat uit een opberglade onder passagiersstoel, een zonnebrilhouder aan bestuurderszijde en een bagagenet op de vloer van de kofferbak. Verder heeft de Tech Line een extra opbergvak met klep in de bovenzijde van het dashboard. Naast deze meeruitrusting is elke Modus Tech Line ook uitgerust met lichtmetalen 15-inchwielen, elektrisch bedienbare ramen voor en een Radio Renault met cd-speler. Een boordcomputer met zes functies maakt de Tech Line-uitrusting helemaal af.

Renault Modus

Renault brengt met de Modus Serie Limitee Tech Line kleur in het leven, want in totaal zijn er tien lakkleuren voor dit model beschikbaar. De kleuren Blanc Glacier, Rouge Corail en Vert Cottage zijn gewone laksoorten, terwijl Gris Boreal, Noir Nacre, Rouge de Feu, Gris Olive, Naturel, Bleu Odyssee en het exclusief voor Tech Line beschikbare Gris Hologramme als metaalkleuren leverbaar zijn. Alle lakken zijn voorzien van een blanke vernislaag voor een lange levensduur. Verder is er voor de Modus Tech Line een speciale antracietgrijze Dyna-binnenbekleding ontworpen.

De Modus Tech Line is leverbaar met twee benzinemotoren. De 1.4 16V 100-motor levert 98 pk. De 113 pk sterke 1.6 16V 110-motor is ook leverbaar is met automatische transmissie. Voor dieselliefhebbers biedt Renault de keuze tussen de 80 pk sterke 1.5 dCi 80-motor en de 1.5 dCi 105-krachtbron die 106 pk levert.

Renault Modus

De Renault Modus Serie Limitee Tech Line is verkrijgbaar vanaf 18.195 euro. Dit model is per direct leverbaar.