28 september 2005
 

Cadillac

Cadillac met Soc13ty op promotietournee

28 september 2005 | Een maatkostuum bestellen met een verwenbox als toegift en een treat bij de Cadillac dealer, of een Cadillac kopen en een maatpak cadeau krijgen? Het kan tijdens de promotietournee van Soc13ty langs haar Nederlandse winkels, in samenwerking met de Cadillac dealers. Zo slaan beide premium merken de handen ineen om hun service te accentueren. Bij de Cadillac & Soc13ty Promotour is er van september tot en met november 2005 iedere zaterdag een actie bij een van de dertien Soc13ty winkels.

In de dertien opeenvolgende zaterdagen staat telkens één van de Nederlandse winkels van Soc13ty, voorheen Society Shop, in de belangstelling. De klanten in het desbetreffende rayon krijgen hierover tijdig bericht. In de betrokken binnenstad zal de Soc13ty winkel speciale aandacht op zich vestigen door de speciale aankleding met muziek en catering, de aanwezigheid van Cadillac en de verspreiding van promotiemateriaal.

Cadillac

Bij de Cadillac & Soc13ty Promotour is de samenwerking tweeledig. Iemand die in de twee weken aansluitend op de promo-zaterdag een maatkostuum bestelt bij de desbetreffende Soc13ty winkel, ontvangt een verwenbox met daarin een cd van pianovirtuoos en Cadillac rijder Michiel Borstlap, een fles Californische wijn, een Soc13ty agenda, alsmede de jongste uitgave van het Soc13ty-magazine SQ en Drive, het magazine van Cadillac. De verwenbox is verder voorzien van een label dat uitnodigt voor een treat bij de Cadillac dealer in de regio. Tegen inlevering van het label krijgt de koper van een maatkostuum onder meer een set manchetknopen en een proefrit in een Cadillac aangeboden.

Alle Soc13ty klanten worden op de hoogte gesteld van de Promotour door middel van een mailing. Daarin staat bovendien vermeld dat zij bij aankoop van een Cadillac een Soc13ty maatkostuum cadeau krijgen. De aanschaf van een auto vergt meer tijd dan de koop van een maatkostuum; vandaar dat deze actie een looptijd krijgt van drie maanden.

Cadillac
 
Websitewww.cadillaceurope.co
Deel via