27 september 2005
 

Spyker

McGregor lanceert Spyker collectie

27 september 2005 | Dit najaar lanceert kledingfabrikant McGregor met Tom Coronel de McGregor-Spyker Squadron Le Mans 2005 collectie. De lijn is exclusief ontworpen door de ontwerpers van McGregor in samenwerking met de designers van Spyker. Deze collectie wordt gelanceerd naar aanleiding van de deelname van Tom Coronel met de, onder andere door McGregor gesponsorde Spyker C8 Spyder GT2R, aan Le Mans 2005.
Spyker

De collectie bestaat uit diverse shirts en rugbys. Sprekende kleuren als navy, wit en Spyker-oranje bepalen het beeld van de collectie. De lijn is te herkennen aan de stoere badges en prints met onder andere het sprekende SQDN-logo. De McGregor-Spyker collectie is vanaf half oktober 2005 verkrijgbaar bij alle 26 Nederlandse McGregor shops.

Spyker

De verbintenis tussen Spyker en McGregor bestaat al enige jaren. Spyker staat naar eigen zeggen voor heritage, kwaliteit, en exclusiviteit. Deze waarden sluiten volgens beide partijen naadloos aan bij de lifestyle van McGregor. De lancering van deze collectie is een eerbewijs aan de deelname van Spyker aan Le Mans 2005, de ultieme endurance race-challenge.

Spyker Spyker
 
Websitewww.mcgregor.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!