10 september 2005
 

Autoboulevard Utrecht

Autoboulevard Utrecht vernieuwt Internetsite

10 september 2005 | De Autoboulevard Utrecht start donderdag 8 september met een geheel vernieuwde internetsite. Doel van deze nieuwe opzet is op een moderne, transparante en snelle wijze informeren van de bezoeker over het reilen en zeilen van de Autoboulevard Utrecht. Overigens beschikt de Autoboulevard Utrecht al sinds 1996 over een eigen internetsite.

De nieuwe site is in opdracht van de Vereniging Autoboulevard Utrecht ontworpen en gebouwd door Megelink & Partners B.V. deze laatste hebben een ruime ervaring met het bouwen van automotive gerelateerde Internetsites.

Autoboulevard Utrecht

De site bevat auto informatie die niet is voorbehouden aan alleen kopers van automobielen. Ook auto geinteresseerden kunnen hier hun hart ophalen. Nieuw is de virtuele gastvrouw die op dit moment een gezamenlijke show in Utrecht aankondigt (beweeg eens met de muis vlakbij haar en zie haar ogen en gezicht de muis volgen).

Belangrijkste verschil met de oude Autoboulevardsite is de vernieuwde, moderne vormgeving en de aanzienlijk uitgebreide navigatie en informatie mogelijkheden. Veel aandacht wordt ook besteed aan nieuws. Verder neemt het vergelijken van occasions en nieuwe auto's een belangrijke plaats in maar ook het berekenen van omslagpunten voor LPG en Diesel is een hot item.

Autoboulevard Utrecht Autoboulevard Utrecht
 
Websitewww.autoboulevard-utr
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!