27 augustus 2002
 

Renault

renault nederland heeft een nieuwe website

27 augustus 2002 | Met ingang van 2 september is de website van Renault Nederland geheel vernieuwd. De vernieuwing heeft als gevolg dat www.renault.nl het internationale karakter van Renault uitstraalt. Het design, de uitstraling en de navigatie zijn flink onder handen genomen waardoor de toegankelijkheid aanzienlijk is verbeterd. De site is nu in lijn met de internationale richtlijnen, maar heeft een eigen Nederlandse inhoud.

De internationalisering van het merk Renault brengt met zich mee dat het noodzakelijk wordt om alle vormen van communicatie, waaronder bijvoorbeeld ook de huisstijl van een website, op elkaar af te stemmen en derhalve een uniforme uitstraling te geven. De sites van Frankrijk, Engeland, Duitsland, Italie, Spanje, Brazilie en Nederland zijn nu geheel op elkaar afgestemd. Dit moet voor een versterking van het internationale karakter van de onderneming Renault zorgen.

Renault

De bezoeker van de nieuwe Renault-site krijgt op de homepage meteen een overzicht van welke informatie waar te vinden is. De site is opgedeeld in vier secties:

  • In welke Renault wilt u rijden?
  • Service, wat is de beste optie?
  • Ontdek de wereld van Renault
  • Het laatste Renault Nieuws

De vier secties bevatten onder meer informatie over alle modellen en over het aanbod van services van Renault, zoals onderhoud, reparatie en Renault Rent. Tevens kan er gezocht worden naar occasions of naar de dichtstbijzijnde dealer. Ook de wereld achter het merk Renault komt aan de orde, evenals het sportieve deel van Renault onder de naam Renault Sport dat uitgebreid aanwezig is. Natuurlijk wordt ook uitgelegd waarom Renault het thema veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. In de sectie "Het laatste Renault Nieuws" zijn nieuws- en persberichten te vinden over alles wat met Renault te maken heeft en kan de bezoeker eerder verschenen informatie opzoeken in een archief.

Renault
 
Websitewww.renault.nl
Deel via