29 augustus 2005
 

Toyota

Toyota toont nieuwe Yaris en RAV4 in Frankfurt

29 augustus 2005 | Dit jaar is de IAA van Frankfurt het toneel voor de wereldpremiere van twee van de belangrijkste Europese modellen van Toyota: de nieuwe Yaris en de nieuwe RAV4.

De nieuwe Toyota Yaris bouwt verder op het fundament van zijn voorganger, met een geavanceerder totaalpakket en een hoger niveau op het gebied van comfort, kwaliteit en veiligheid. Hij werd ontworpen in de Europese ED designstudios van Toyota en werd in elk opzicht meer volwassen.

Toyota

De derde generatie van de Toyota RAV4 belooft klanten aanzienlijk meer rijplezier, betere prestaties, een hoogstaande kwaliteit, geavanceerde technologie, meer interieurruimte en ingenieuze indelingsmogelijkheden. Er komt ook een Clean Power Diesel-versie van de RAV4.

Naast de Yaris en RAV4 toont Toyota enkele conceptcars. Zo is de Toyota Endo een stadsvriendelijk concept dat enkele problemen van het moderne stadsleven aanpakt. Dit is tevens de jongste creatie van de ED2-designstudios. De Toyota i-unit lanceert een opwindende nieuwe kijk op menselijke mobiliteit waarmee de bestuurder met zijn of haar omgeving kan communiceren.

Toyota
 
Websitewww.toyota.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!