15 juli 2005
 

Seat

Nieuwe prijzen en uitvoeringen voor Seat in 2006

15 juli 2005 | Het modeljaar 2006 staat voor Seat in het teken van extra veelzijdigheid. Zo worden de Altea en Toledo voorzien van een verschuifbare achterbank. Deze nieuwe functionaliteit is op de Altea en optioneel op de Toledo verkrijgbaar voor € 275,-. Daarbij komen nieuwe sportieve extra's beschikbaar.

Hierdoor varieert de inhoud van het bagagecompartiment bij de Altea van 409-510 liter en bij de Toledo van 501 tot 610 liter. Voor beide modellen geldt net als voorheen dat de achterbank in twee ongelijke delen is opgesplitst. Dat betekent tevens dat beide delen afzonderlijk van elkaar verschoven kunnen worden. Dat is vooral handig als een of twee passagiers achter ook alle ruimte willen hebben. Uiteraard blijft het mogelijk om de achterbank in zijn geheel of gedeeltelijk neer te klappen.

Seat

Niet alleen het gebruiksgemak van de Altea en de Toledo gaan er op vooruit, ook de sportieve inborst verder benadrukt. Met ingang van modeljaar 2007 zijn 17 inch lichtmetalen velgen namelijk standaard op de Altea en Toledo Sport-up. Ook de mogelijkheden om de Altea en de Toledo te personaliseren, worden met ingang van modeljaar 2006 uitgebreid. Zo is Bi-xenonverlichting en een regensensorpakket inclusief automatisch dimmende binnenspiegel en verlichting met lichtsensor voortaan te bestellen op alle uitvoeringen.

De Alhambra zal in modeljaar 2006 het enige model zijn, dat nog als Sportrider te bestellen is. Toch verdwijnen de Sportrider-uitvoeringen van de andere modellen niet onmiddellijk uit de prijslijst, maar hiervoor geldt wel: leverbaar zo lang de voorraad strekt.

Seat Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!