Akkoord Autozine.nl maakt gebruik van cookies om advertenties te tonen. Klik hier voor meer informatie. Door gebruik te maken van deze website, of door op 'akkoord' te klikken, geeft u toestemming voor het gebruik van cookies.
Publicatiedatum: 14 juli 2005

GT auto alarm

Nieuw alarm gebruikt standaard auto-bedrading

14 juli 2005 | Medio Augustus introduceert Rho-Delta Automotive & Consumer Products nieuwe SCM-TNO goedgekeurde GT auto alarm systemen, welke geschikt zijn voor auto's die voorzien zijn van CAN BUS technologie.

Automobiel fabrikanten leveren meer en meer auto's met CAN BUS technologie voor datacommunicatie tussen de verschillende elektronische componenten in de auto GT heeft speciaal voor deze autos een uniek alarm systeem ontwikkeld. Het is uniek door zijn kleine afmetingen waardoor het systeem makkelijk te plaatsen is, ook in auto's waar weinig ruimte is voor het plaatsen van een sirene en/of centrale-unit.

Uniek is ook de veelzijdigheid. De GT CAN BUS systemen zijn voorzien van voorgeprogrammeerde "protocollen" die in de databus van een specifieke auto alle benodigde informatie kan lezen.

De GT CAN Bus systemen (GT 806.2/3 NCB) zijn SCM klasse 2Z en 3Z goedgekeurd en worden standaard geleverd met een noodstroomsirene en een radarmodule voor interieurbeveiliging. De consumentenprijzen, exclusief montage, van de GT CAN BUS systemen zijn: € 349,00 voor de GT 806.2NCB (SCM klasse 2) en € 449,00 voor de GT 806.3NCB (SCM klasse3)

GT auto alarm
 
Websitewww.rhodelta.com
Categoriediversen
 

Meer nieuws in deze categorie

 
newsBMW biedt laadpunt met zonnepanelen 
newsMercedes ontwerpt vliegtuig-interieur 
newsSeat Leon ST Cupra vestigt record 
newsVolkswagen toot Bulli met 530 pk 
newsMercedes bouwt nieuw crashtest-centrum