30 juni 2005
Smart Roadster

Smart Roadster

Voordeel op Brabus Edition pakket voor Smart Roadster

30 juni 2005 | De Smart Centers bieden tot het einde van dit jaar voordeel op Brabus Edition pakketten voor de Smart roadster. Dit pakket, ontwikkeld in samenwerking met tuningspecialist Brabus, wordt nu geleverd voor een prijs van € 595 inclusief BTW en inclusief montage bij het Smart Center. De totale waarde van alle afzonderlijke elementen in dit pakket bedraagt € 3.767, zodat klanten dankzij deze aanbieding een voordeel genieten van niet minder dan € 3.168!
Smart Roadster

Het Brabus Edition pakket geeft de van zichzelf toch al sportieve en dynamische Smart Roadster een geheel eigen uitstraling. Aan de buitenkant springt de even stoere als fraaie voorspoiler in het oog, evenals de robuuste 17 inch lichtmetalen "Monoblock VI"-velgen.

Smart Roadster

Voor het interieur omvat het Brabus Edition pakket een speciale met chroom afgewerkte versnellingspookknop met softtouch-bediening, pedalen van mat aluminium met rubber noppen, een handremgreep met chroom en zwart leer en luxe velours vloermatten met Brabus-logo. Ook op de carrosserie wijzen de Brabus-labels op het exclusieve karakter van deze auto.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!