29 juni 2005
Fiat Panda (2003 - 2011)

Fiat Panda (2003 - 2011)

Fiat presenteert nieuw kwartet Panda

29 juni 2005 | Het leveringsprogramma van de Fiat Panda er sinds kort anders uit. Vier nieuwe varianten maken hun opwachting: de Panda Navigator, Panda Class, Panda Sky en de Panda SportSound. Elke versie bezit een unieke eigenschappen en moet hiermee een eigen publiek aanspreken.

De Panda Navigator heeft standaard een Blaupunkt Freestyler navigatiesysteem aan boord. De Navigator-uitvoering beschikt daarnaast over centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, dakrails, front-airbags, ABS, Dualdrive stuurbekrachtiging en elektrisch te bedienen zijruiten voor. De Navigator is leverbaar met 1,2 liter benzinemotor en met de ultrazuinige 1,3 liter MultiJet dieselmotor. De Fiat Panda Navigator is leverbaar vanaf € 10.695,-.

Op zoek naar een Panda voorzien van enige luxe en comfort? Dan is de Panda Class de juiste keuze, met onder meer airconditioning, een in delen neerklapbare achterbankleuning en dakrails. Daarbij wordt het risico op parkeerschade verkleind door de ingebouwde parkeersensoren. De Panda Class komt op € 10.995,-

Fiat Panda (2003 - 2011)

De Panda Sky heeft een uit twee gedeelten bestaand open dak. In totaal beslaan de panelen bijna 70 procent van het gehele dak. Het voorste paneel kan elektrisch geopend worden, waarbij deze over het achterste paneel heen schuift totdat het een spoilerstand inneemt. Naast diverse comfortverhogende zaken van de Dynamic is de Panda Sky eveneens voorzien van dakrails. Prijs van de Fiat Panda Sky: € 10.995,-

Elektrisch te bedienen buitenspiegels, ABS, twee airbags, mistlampen, dakrails, lichtmetalen wielen en een uitgebreide geluidsinstallatie met zes luidsprekers en een subwoofer. Dat is de Panda SportSound, waarbij aangetekend moet worden dat de audio-installatie te bedienen is via het stuurwiel. Prijs: € 11.395,-.