31 mei 2005
 

Jeep

De Mud-cars komen ...

31 mei 2005 | De komende weken rijden vijf auto's, die zo uit een moeras getakeld lijken te zijn, door Nederland. Deze Mud-Cars verschijnen op de meest onverwachte momenten en op vaak drukbezochte plaatsen. Wat bevindt zich onder de laag modder?

De Mud-Car-tournee is een onderdeel van de introductiecampagne van de nieuwe Jeep Grand Cherokee in Nederland. Het merk Jeep benadrukt zijn oorsprong en terreinvaardigheid die tegenwoordig bij veel SUV's naar de achtergrond verdwijnt. Nieuwsgierige mensen kunnen één van de vijf Mud-Cars wel met water en spons te lijf gaan, maar dan zal blijken dat de modderlaag bijzonder hardnekkig is. Wel geven de auto's zelf hints. Nog net zichtbaar onder de modderlaag is de tekst: Wat is dit? En daaronder staat de sleutel tot de oplossing van het modderige probleem: www.jeep.nl.

Jeep

Op de homepage van Jeep staat een verwijzing, inclusief een foto van een Mud-Car naar "Wat is dit?". Bezoekers die de link volgen, komen terecht bij een Mud-Car en een tuinslang. Daarmee kan het schoonspuiten beginnen en zo wordt stukje bij beetje een glanzende Jeep Grand Cherokee zichtbaar. Bezoekers die de "Wat is dit"-vraag vervolgens juist beantwoorden, krijgen niet alleen toegang tot een uitgebreide introductie van de nieuwe Grand Cherokee, maar ook tot de fotogalerij en technische gegevens. Bovendien bestaat de mogelijkheid tot inschrijven voor het laatste nieuws rond de introductie van het nieuwe topmodel van Jeep. Iedereen die zich op die manier registreert, maakt automatisch kans op gratis deelname aan de Jeep Rubicon Trail in de USA.

Jeep
 
Websitewww.jeep.nl
Deel via