17 mei 2005
 

Volvo

Volvo introduceert Inscription interieurs

17 mei 2005 | Volvo Cars komt tegemoet aan de steeds meer uiteenlopende eisen van de klant. Met de introductie van het speciale Inscription interieur kan de klant nu beter zijn eigen, unieke Volvo samenstellen. Inscription is leverbaar op de Volvo S60, V70 en XC90.

Onderzoek onder klanten heeft Volvo geleerd dat veel kopers zeer uiteenlopende en uitgesproken individuele wensen hebben. De keuze uit verschillende interieurcombinaties is bij de diverse Volvo-modellen reeds groot. Toch denkt Volvo de klant nog beter te kunnen bedienen met de introductie van het Inscription programma.

Volvo

De basis van het Inscription programma wordt gevormd door acht alternatieve bekledingen van superzacht leder dat wordt geleverd door de Schotse firma Bridge of Weir. Dit bedrijf levert ook de lederen bekleding aan Aston Martin, zustermerk van Volvo binnen de Premier Automotive Group (PAG) van Ford. De Inscription bekleding is herkenbaar aan de speciale geribbelde vlakken en opvallende stiksels.

De bijzondere sfeer wordt vervolmaakt door bijpassende vloermatten, een speciaal driespaaks stuurwiel met aluminium accenten en enkele exclusieve soorten inleg voor de deurpanelen en het dashboard. De Inscription bekleding is leverbaar in diverse effen kleurstellingen, maar ook in enkele meer gedurfde contrasterende combinaties, zoals blauw/zwart en rood/zwart. Inscription is te combineren met alle beschikbare exterieurkleuren en is leverbaar vanaf 3.000 euro voor de S60 en V70 en vanaf 3.100 euro voor de XC90. Inscription is niet leverbaar op de S60 R en V70 R en de V70 in Volvo Ocean Race uitvoering, aangezien die uitvoeringen standaard zijn voorzien van een exclusief ontworpen interieur.

Volvo
 
Websitewww.volvocars.nl
Deel via