27 april 2005
 

Chevrolet T2X

Onthulling T2X concept car tijdens de Seoel Motor Show

27 april 2005 | GM Daewoo Auto & Technology (GM DAT) zal tijdens de vijfde Seoel Motor Show, die van 30 april tot en met 8 mei wordt gehouden, vier nieuwe modellen onthullen. De belangrijkste eye catchers onder de 22 auto's op de 2.500 m2 grote stand van GM DAT zijn de T2X, een opvallende sport utility coupe showauto, en de Statesman, de eerste grote luxueuze sedan van GM DAT.

Tot de highlights op de stand horen ook de S3X SUV, de Kalos driedeurs hatchback en de Nubira Stationwagon, die in Europa al eerder hun opwachting maakten. Ook de Nubira WTCC racewagen is in Seoel aanwezig.

Chevrolet T2X

De T2X sport utility coupe mikt op een jonge doelgroep, tussen de twintig en dertig jaar, die er een actieve en individuele levensstijl op na houden. Het studiemodel is vormgegeven met een crossover sport coupe design, een gespierd front, een dynamische gelijnde zijkant, prismavormige koplampen en een opvallend interieur.

"De T2X is een zeer aantrekkelijke concept car die voortborduurt op de stijlkenmerken die voor het eerst werden geintroduceerd middels de Chevrolet S3X, die volgend jaar op de Europese markt leverbaar wordt", veklaart Hardy Spranger, Executive Director van Chevrolet Europe. "De T2X zou precies kunnen passen in Chevrolet's Europese modelprogramma. Zoals we ook met de S3X hebben gedaan, zullen we eerst de reacties van het publiek afwachten alvorens we een definitief besluit nemen".

Chevrolet T2X
 
Websitewww.motorshow.or.kr/e
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!