20 april 2005
 

Chrysler Sebring (2001 - 2007)

Extra impact voor Chrysler Sebring: de Graphite Edition

20 april 2005 | Chrysler introduceert de Graphite Edition van de Sebring Sedan. Deze All American limousine is in zeer gelimiteerde oplage leverbaar met een accessoirepakket dat voor een speciale prijs wordt aangeboden.

De Chrysler Sebring is van zichzelf al een auto met road-presence en dat geldt in het bijzonder voor de Graphite Edition, die standaard is voorzien van 9-spaaks lichtmetalen velgen en metallic lak in de kleur Graphite Grey. Van binnen kenmerkt dit beperkt leverbare model zich door lederen bekleding in de kleur Dark Slate Grey en op het stuur gemonteerde bedieningsknoppen voor de geluidsinstallatie. Normaal gesproken zouden deze opties samen € 2.860 kosten, maar de Chrysler-dealer brengt € 995,- in rekening. De totale korting voor de klant bedraagt dus € 1.865,-. Alle vier- en zescilinder Sebring basismodellen zijn leverbaar als Graphite Edition.

Chrysler Sebring (2001 - 2007)

De Sebring is tevens leverbaar als cabriolet. De Sebring Cabrio was in 2004 voor de derde achtereenvolgende keer en voor de zevende maal in negen jaar de bestverkochte open auto van Amerika. In Nederland is de Sebring Cabriolet leverbaar met keus uit een tweeliter viercilinder benzinemotor of een 2.7 V6. De prijzen beginnen bij € 42.495.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!