14 maart 2005
 

Chrysler PT Cruiser cabrio

Chrysler PT Cruiser cabriolet nu ook leverbaar als 2.4i Touring

14 maart 2005 | Chrysler heeft een nieuwe uitvoering van de PT Cruiser Cabriolet in het programma opgenomen: de 2.4i Touring. De open-air kwaliteiten en prestaties zijn als vanouds, maar de prijs is aangepast.

De Chrysler PT Cruiser Cabriolet 2.4i Touring komt in het programma naast de 2.4i Limited en de GT Turbo. De uitrusting van het nieuwe Touring-model is desondanks compleet. Het beschikt onder meer over 16-inch lichtmetalen velgen, een grille in carrosseriekleur, airconditioning en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening. De prijs van deze 105 kW (143 pk) sterke cabriolet bedraagt € 27.795.

Chrysler PT Cruiser cabrio

Voor wie de lente met meer luxe en kracht wil beginnen, zijn er twee mogelijkheden. De PT Cruiser Cabriolet 2.4i Limited (vanaf € 29.395) biedt een ruimere uitrusting met onder meer leren bekleding en verchroomde lichtmetalen velgen. De PT Cruiser Cabriolet GT Turbo is de topuitvoering die prima prestaties aan een ruim uitrustingsniveau koppelt. Deze "ultieme" PT Cruiser Cabriolet is leverbaar vanaf € 34.495 en net als beide andere modellen gegarandeerd lente-proof.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!