7 februari 2005
 

Land Rover

Land Rover presenteert 5 modellen op de AutoRAI

7 februari 2005 | Op de Amsterdam AutoRAI werd 1948 de eerste Land Rover gepresenteerd. Nu, 57 jaar later, heeft Land Rover nog nooit zoveel nieuws tegelijk op de AutoRAI gepresenteerd. Dit jaar wordt het Land Rover gamma uitgebreid van 4 naar 5 modellen. Alle 5 modellen zijn te zien op de Amsterdam AutoRAI van 10-20 februari: Range Rover modeljaar 2006, Range Rover Sport, Discovery 3, Freelander en Defender.

De Land Rover Discovery 3 werd eind 2004 op de Nederlandse markt geintroduceerd en zal voor het eerst aan zo'n groot publiek in Nederland worden gepresenteerd. Met de meest veelzijdige eigenschappen op gebied van on-road rijcomfort en off-road prestaties, gecombineerd met de ruimte voor maximaal zeven personen, is de Discovery 3 volgens velen de beste all-rounder in zijn segment.

Land Rover

De Range Rover Sport is een compleet nieuwe, sportieve SUV van Land Rover. De topuitvoering wordt aangedreven door een 385 pk (287 kW) sterke 4,2-liter V8 benzinemotor met 'supercharger'. De Range Rover modeljaar 2006 is de meest geraffineerde, meest luxueuze en allersterkste Range Rover ooit. Naast twee nieuwe benzinemotoren -inclusief een 4,2-liter 'Supercharged' V8-motor- biedt de Range Rover 06MY bovendien nieuwe exterieurdetails, een stiller interieur en talloze nieuwe technologieen.

De Range Rover Sport en de Range Rover Modeljaar 2006 zullen halverwege dit jaar bij de Land Rover-dealer in de showroom staan. Daarnaast zullen ook de Land Rover Freelander en de Land Rover Defender op de Land Rover-stand in de Randstadhal te zien zijn.

Land Rover Land Rover
 
Websitewww.landrover.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!