7 februari 2005
Smart Roadster

Smart Roadster

Avalon organiseert bedrijfsuitjes met Smart Roadster

7 februari 2005 | In maart van dit jaar vult Avalon Evenementen haar wagenpark aan met een zestal nieuwe Smart Roadsters. Dit betekent dat vanaf dat moment exclusieve Roadster incentives kunnen worden georganiseerd. Avalon Evenementen maakt hiermee het rijden in een trendy sportcoupe bereikbaar voor een zeer breed publiek.

In het kader van stadspromotionele bedrijfsuitjes organiseert Avalon Evenementen al enige tijd ludieke autorally's door Den Haag en door Het Groene Hart. De auto's die hiervoor worden ingezet zijn van het type Smart ForTwo, de welbekende markante tweezitter.

De nieuw te introduceren Roadster incentives zijn met name te boeken in het kader van relatiemarketing, waarbij het tevens mogelijk is om als afwisseling van de dag een andere spectaculaire beleving aan het arrangement toe te voegen. Hierbij kan worden gedacht aan een rondvlucht langs de skyline van Rotterdam, aan een vliegles in een flightsimulator of aan een slipcursus op het circuit van Zandvoort. De Roadsters kunnen echter ook tijdens de standaard rallyprogramma's worden ingezet.

Aan de introductie van de Roadsters is een actie verbonden. Elke organisatie die nu een Roadster-arrangement boekt dingt mee naar een weekend lang gratis een Roadster rijden. Uit de reserveringen voor maart t/m mei worden 5 Roadster weekends verloot. De bekendmaking van de winnaars vindt plaats op 6 juni 2005 via de homepage.