5 februari 2005
 

Jaguar

Jaguar X-TYPE en S-TYPE leverbaar in Privilege uitvoering

5 februari 2005 | De Jaguar X-TYPE 2.0 diesel en S-TYPE 2.7 diesel zijn nu ook leverbaar in een gelimiteerde uitvoering, namelijk de Privilege-uitvoering. Beide auto's zijn extra uitgerust met onder andere een Bluetooth-telefoonsysteem en Touch Screen DVD-navigatiesysteem.
Jaguar

Het interieur van de X-TYPE Privilege is afgewerkt in brons gelakt Sapele houtfineer en Warm Charcoal velours in combinatie met de exterieurkleuren Platinum of Quartz. Bij de exterieurkleur Ebony wordt het interieur uitgevoerd in Champagne velours. Ten opzichte van de X-TYPE 2.0 diesel is de X-TYPE Privilege extra uitgerust met Automatic Climate Control, Cruise Control, een Bluetooth-telefoonsysteem inbouwvoorbereiding, een multifunctioneel lederen stuurwiel, een Touch Screen DVD-navigatiesysteem en 17 inch Cayman lichtmetalen velgen. De X-TYPE Privilege is zowel in een Saloon- als Estate-uitvoering leverbaar. De Jaguar X-TYPE Privilege is leverbaar vanaf € 38.450.

Jaguar

De Jaguar S-TYPE 2.7 diesel Privilege is met zijn 2.7 liter V6 twin turbo dieselmotor de krachtigste van de twee Privilege-modellen. Met een maximum vermogen van 206 DIN-pk/152 EEC-kW en een koppel van 435 DIN Nm, levert deze krachtbron prestaties zoals van een Jaguar wordt verwacht. Hij is leverbaar in de exterieurkleuren Midnight, Slate of Quartz en met een interieur in Champagne met een dashboardafwerking in brons gelakt Madrona houtfineer. Naast de complete standaarduitrusting van de S-TYPE 2.7 diesel is deze uitvoering extra voorzien van een inbouwvoorbereiding voor een Bluetooth-telefoonsysteem, een Touch Screen DVD-navigatiesysteem, stoelen Classic in leder die voor de bestuurder 8-voudig en voor de passagier 6-voudig verstelbaar zijn, Park Distance Control achter en metallic lak. De S-TYPE 2.7 diesel Privilege kan gereden worden vanaf € 59.900,-.

Jaguar Jaguar
 
Websitewww.jaguar.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!