4 februari 2005
Opel Astra GTC (2005 - 2011)

Opel Astra GTC (2005 - 2011)

Unieke kennismakingsgelegenheid met de nieuwe Opel Astra GTC

4 februari 2005 | Opel biedt 100 Nederlanders de kans om op een unieke wijze kennis te maken met de nieuwe Astra GTC. Enkele weken voordat de Astra GTC bij de Opel-dealer in de showroom staat, wordt aan 50 Nederlanders en hun introducee op 28 februari of 2 maart een Astra GTC VIP-day aangeboden.

Tijdens deze VIP-dag wordt onder meer fabriek van General Motors in Antwerpen bezocht, waar de Astra GTC gebouwd wordt. Bij dit fabrieksbezoek is tot in detail te zien hoe de nieuwste telg uit de Astra-familie, naast de vijfdeurs Astra en de Astra Stationwagon onder de strengste kwaliteitsnormen wordt gebouwd.

Opel Astra GTC (2005 - 2011)

Het derde model van de nieuwe Astra-generatie is de meest spectaculaire interpretatie van Opels nieuwe designtaal tot op heden. Het opvallende uiterlijk van de GTC onderscheidt zich door zijn sportieve proporties, zijn aerodynamisch silhouet met een gebogen, aflopende daklijn en zijn uitgesproken spits toelopende voor- en achteroverhang. Vanaf heden is de Astra GTC te bestellen bij de Opel-dealer. De vanaf-prijs voor de GTC bedraagt 19.995 euro; de eerste auto's worden in de tweede helft van maart afgeleverd.

Wanneer men kans wil maken op The making of.the Astra GTC VIP-Day, dient men antwoord te geven op een drietal vragen over de Astra GTC. Opel heeft hiervoor een speciale website ingericht.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!