3 februari 2005
 

Nissan Micra (2003 - 2010)

Nissan introduceert Micra Pure

3 februari 2005 | Nissan doet met de Micra Pure een nieuw aanbod in het segment van de compacte auto's. Dankzij de speciale prijs van 9.995 euro is een nieuwe Micra bereikbaar voor een grotere doelgroep. Kopers moeten er wel snel bij zijn, want de Micra Pure is slechts tijdelijk in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar.

De Nissan Micra Pure is gebaseerd op de 1,0-liter driedeurs basisuitvoering van de Micra. Ondanks zijn lage prijs is de Nissan Micra Pure een complete auto, die is voorzien van onder meer stuurbekrachtiging en een geavanceerd remsysteem met rembekrachtiging, ABS en het Nissan Brake Assist-systeem voor een optimale remwerking bij een noodstop. De motor is een 65 pk sterke viercilinder met multipoint-injectie. Deze krachtbron, die de voorwielen aandrijft via een handbediende vijfversnellingsbak, springt bovendien zuinig met brandstof om.

Nissan Micra (2003 - 2010)

De Nissan Micra Pure is leverbaar in diverse kleuren: Signal Red en de metallic kleuren Silver, Brilliant Black en Cornflower Blue. Het actiemodel wordt in een gelimiteerd aantal van 300 stuks in Nederland geleverd. De aanbieding geldt tot eind februari 2005.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!