3 februari 2005
 

Seat

Seat Sportrider pakketten: sportieve extra's voor sportieve prijzen

3 februari 2005 | Op de AutoRAI 2005 presenteert Seat voor vrijwel alle modellen speciale Sportider pakketten. Deze pakketten beloven niet alleen Seat-sportiviteit, maar ook een uitgebreide extra uitrusting.

Om te beginnen zijn de Cordoba en Ibiza leverbaar met het Sportrider pakket. Voor een meerprijs van € 495,- wordt de standaarduitrusting van de Reference-versies uitgebreid met een semi-automatische airconditioning, sportstoelen met speciale Sportrider bekleding, een bekerhouder en interieuraccenten in metaallook. Ook het uiterlijk van de Cordoba en de Ibiza Sportrider zijn kenmerkend: lichtmetalen 15-inch velgen en mistlampen horen net als buitenspiegels en deurgrepen in carrosseriekleur tot het standaardpakket.

De sportiviteit van de Leon in vijfdeurs hatchback in Stella-uitvoering wordt extra aangezet door de 15-inch lichtmetalen velgen, de bumpers in carrosseriekleur en mistlampen in de voorbumper. Van binnen betekent het Sportrider pakket de standaard montage van een radio/CD speler met acht speakers, maar ook speciale Sportrider bekleding en leren bekleding van stuur, schakelpookknop en hoes. Het allersportiefst van dit alles is misschien nog wel de prijs die de Seat dealer in rekening brengt: op de kop af € 0,- ofwel gratis.

Seat

Met het Sportrider pakket worden de sportieve kwaliteiten van de Altea benadrukt. Dit betekent dat de auto het uitrustingsniveau van de Reference heeft en daarbij een sportinterieur, een sportonderstel, leren bekleding van stuur en schakelpookknop en 16-inch lichtmetalen velgen. Het pakket kost € 495,-.

Ook Seat's ruimteauto Alhambra is leverbaar met het Sportrider pakket. Deze extra's vertalen zich in volautomatische airconditioning (Climatronic), mistlampen voor en elektrische bediening van buitenspiegels en zijruiten achter. De meerprijs die daarvoor normaal gesproken zou gelden, wordt echter niet doorberekend en daardoor is de Alhambra Sportrider leverbaar vanaf € 27.495 inclusief BTW/BPM.

Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via