14 januari 2005
 

Rover

3x3 actie van MG Rover wegens succes geprolongeerd

14 januari 2005 | MG Rover Nederland heeft de 3x3 actie die de importeur in het najaar van 2004 introduceerde wegens succes geprolongeerd. Dankzij dit initiatief biedt MG Rover Nederland kopers van een nieuwe Rover of MG meer zekerheid, omdat alle uitvoeringen nu kunnen rekenen op drie jaar gratis onderhoud, drie jaar fabrieksgarantie en drie jaar hulp onderweg (MG Rover Assistance). De 3x3 actie, die in eerste instantie tot en met 31 december 2004 van kracht was, is vanwege het grote succes verlengd tot en met 31 maart 2005.

"Zorgeloos rijplezier, dat is het sterke punt van Rover en MG", stelt Dick van der Geer, Sales Manager bij MG Rover Nederland. "Het afgelopen jaar hebben we het complete productaanbod van Rover en MG vernieuwd. Zowel Rover als MG heeft nu meer een eigen familiegezicht gekregen en bovendien zijn vooral de interieurs van alle modellen helemaal opgefrist. Maar los van styling en rijprestaties weten wij dat onze klanten veel waarde hechten aan zekerheid. Rover- en MG-rijders willen zich geen zorgen maken over zaken als onderhoud en garantie. Gezien het grote succes van de 3x3 actie in 2004 zijn wij ervan overtuigd dat we onze rijders met dit initiatief en een prolongatie van de actieperiode tot en met 31 maart 2005 een pakket zekerheid bieden".

Alle Rover- en MG-uitvoeringen konden tot medio 2004 al vertrouwen op zes jaar anti-corrosiegarantie en drie jaar garantie op de carrosserielak. Afgelopen jaar voegde MG Rover Nederland een aantal elementen voor zorgeloos rijplezier aan dat pakket toe. Allereerst kunnen MG- en Rover-rijders dankzij de verlengde actie tot en met 31 maart rekenen op drie jaar lang (of tot 100.000 kilometer) gratis onderhoud (geldt voor de reguliere onderhoudsbeurten). Bovendien is de fabrieksgarantie voor alle MG Rover producten verhoogd van twee naar drie jaar en kunnen alle MG Rover kopers bovendien drie jaar lang vertrouwen op gratis hulp bij pech onderweg dankzij MG Rover Assistance.

 
Websitewww.rover.nl
Deel via