22 december 2004
 

TomTom

TomTom introduceert vaste docking kit voor TomTom Go

22 december 2004 | TomTom introduceert de 'Permanent Docking Kit' voor TomTom GO. Deze vaste docking kit wordt via standaard ISO-connectors aangesloten op de autosystemen, zoals de stroomvoorziening en het geluidssysteem. De 'Permanent Docking Kit' is bedoeld voor inbouw door garagebedrijven.

De Permanent Docking Kit is bedoeld voor autodealers en andere autospecialisten die hun klanten een geintegreerd platform voor hun TomTom GO willen bieden. "Voor de gebruikers biedt de nieuwe docking kit meer gebruiksgemak, terwijl ze nog steeds vrij zijn om hun TomTom GO mee te nemen van de ene auto naar de andere", zegt Peter-Frans Pauwels, chief technology officer bij TomTom.

TomTom

Via de Permanent Docking Kit werkt TomTom GO direct vanaf het elektrische systeem van de auto. Zodra de motor wordt gestart, start ook TomTom GO en wordt meteen de interne accu opgeladen. De docking kit wordt aangesloten op het audiosysteem van de auto, wat niet alleen een betere geluidskwaliteit oplevert, maar er ook voor zorgt dat het geluidsvolume van de radio of CD-speler automatisch kan worden verlaagd wanneer TomTom GO routeaanwijzingen laat horen. Een externe GPS-antenne garandeert een optimale ontvangst.

De adviesverkoopprijs voor de Permanent Docking Kit voor TomTom GO bedraagt € 249,-. De Docking Kit is vanaf januari 2005 verkrijgbaar bij gespecialiseerde dealers, garages en automontagebedrijven.

TomTom
 
Websitewww.tomtom.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!