15 december 2004
 

Kia

Kia biedt levenslange wegenhulpgarantie

15 december 2004 | Kia heeft haar garantievoorwaarden sterk uitgebreid. Bovenop de Totaalgarantie bestaande uit 3 jaar volledige garantie zonder kilometerbeperking, 3 jaar lakgarantie en 6 jaar carrosseriegarantie, lanceert Kia nu levenslange internationale wegenhulpgarantie voor haar berijders. De service is gratis voor iedere Kia-rijder, die zijn auto in onderhoud heeft bij een officiele Kia-dealer.

Kia bood al een wegenhulpgarantie, maar die gold voorheen alleen voor auto's tot 3 jaar oud. De kwaliteit van modellen van Kia is volgens de importeur echter van een zodanig niveau, dat het merk besloten heeft deze garantie uit te breiden. In het vervolg geldt deze garantie ook voor Kia's uit oudere bouwjaren.

Kia

Mocht een Kia-rijder onverhoopt met pech langs de weg komen te staan, dan kan hij rekenen op gratis hulp ter plaatse en indien nodig vervangend vervoer. In de meeste gevallen kan de auto direct worden gerepareerd en kan de eigenaar zijn weg vervolgen. De service geldt niet alleen in Nederland, maar in heel West-Europa. Dus ook een Kia-rijder die in het buitenland op vakantie is, kan rekenen op deskundige hulp ter plaatse.

De enige voorwaarde die Kia stelt aan de levenslange wegenhulpgarantie is dat de auto wordt onderhouden en gerepareerd door een officiele Kia dealer.

Kia
 
Websitewww.kia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!