12 november 2004
 

Mazda

Opzienbarende december actie bij Mazda

12 november 2004 | De laatste maanden van het jaar worden bij Mazda spectaculair afgesloten. En deze keer is de actie wel heel opzienbarend. In het traditionele Mazda December Festival is er nu voor de klant een voordeel te behalen van € 6128,-, een ongekend hoog bedrag. Bovendien zijn in deze actie de vier meest populaire Mazda-modellen betrokken: de Mazda2, de Mazda Premacy, de Mazda3 en de Mazda6. En alsof dat nog niet genoeg is zijn de prijzen van de Mazda2 en de Mazda6 tijdelijk aanzienlijk verlaagd.

Elk jaar blijkt weer dat het Decemberfestival van Mazda een succes is. Om het jaar, waarin het merk 35-jarig actief is op de Nederlandse markt, waardig en feestelijk af te sluiten kunnen klanten nu het meest optimale voordeel ooit behalen bij de aanschaf van een nieuwe Mazda, mits er een keuze wordt gemaakt uit de vier populairste modellen.

Mazda

Zo is de basisprijs van de Mazda2 nu tijdelijk verlaagd tot € 12.995,- en is de Mazda6 nu te koop vanaf € 21.995,-. De tijdelijke kortingen zijn te verkrijgen op verschillend gebied en zijn afhankelijk van het model, zoals gratis metallic lak, een lagere prijs, een hogere inruilprijs voor de huidige auto of een voordelig navigatiesysteem. De specificaties omtrent de actie en de diverse modellen kan de klant krijgen bij alle Mazda-dealers in Nederland.

Bij het maken van een proefrit voorziet Mazda de klant bovendien van een aardig geschenk: een gratis abonnement op een tijdschrift. De actieperiode loopt van 22 november tot en met 31 december van dit jaar.

Mazda
 
Websitewww.mazda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!