10 november 2004
 

Hyundai

Hyundai deelt uit tijdens december festival

10 november 2004 | Hyundai sluit het jaar feestelijk af met een knallend December Festival. Kenmerken van dit eindejaarsfeest zijn voordeel op een aantal actiemodellen en een cadeau. Wie tijdens het December Festival een Hyundai koopt, krijgt gratis twee design vouwfietsen.

De vouwfietsen zijn compact en passen in de kofferbak van elke Hyundai. Uitgevouwen zijn het kleine designwonders. De fietsen zien er niet alleen zeer eigentijds uit, maar beschikken ook over de modernste technieken. Zo hebben ze achtervering en schijfremmen. Bij iedere Hyundai die wordt gekocht tijdens het December Festival (dat loopt van 18 november tot het eind van dit jaar), krijgt de koper twee van deze design vouwfietsen met een gezamenlijke waarde van meer dan 700 euro cadeau. Behalve deze fietsen geven de Hyundai-dealers ook nog een voordeel weg dat kan oplopen tot bijna 5.000 euro.

Hyundai

De Getz steelt de show tijdens het December Festival. Van deze populaire Hyundai staan er drie extra verleidelijke varianten in de showroom. De meest luxueuze van dit trio is de Getz 1.3i Sky, gebaseerd op de 1.3i DynamicVersion. Deze beschikt onder meer over een elektrisch bedienbaar schuif/kanteldak, airconditioning, mistlampen in de voorbumper en een achterspoiler. Opvallend is de prijs van deze Getz: dankzij een voordeel van 475 euro krijgt de koper voor 13.145 euro de sleutels van de driedeursvariant mee. De prijs van de vijfdeursuitvoering is 500 euro hoger. Voor exact 1.000 euro minder staat de Getz 1.3i Cool, gebaseerd op de 1.3 ActiveVersion, bij de Hyundai-dealers. Met standaard in carrosseriekleur meegespoten bumpers en buitenspiegels, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en elektrisch bedienbare ramen onderscheidt deze Getz zich van de rest. De Getz Cool tenslotte beschikt over airconditioning, hiervoor betaalt de klant 400 euro extra, dat is een besparing van 595 euro!

De Matrix krijgt behalve een airconditioning een aantal extra's mee die het uiterlijk aantrekkelijker maken. Het privacy glass (getint glas) geeft de auto een sportiever uiterlijk, de dakrails versterken het voorkomen van deze Hyundai. Ook krijgt het model mistlampen voor, een achterspoiler, keyless entry en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels. De meerprijs voor de genoemde extra's is normaal 2.250 euro. Tijdens het December Festival berekent de Hyundai-dealer hiervan geen euro door aan de koper, het voordeel is dus 2.250 euro! De coole Matrix Cool 1.6i is er voor 16.995 euro.

Hyundai

4.945 euro voordeel biedt de Santa Fe Motion. Het Motion-pakket, dat onder meer bestaat uit lichtmetalen 17-inch wielen, een elektrisch bedienbaar zonnedak met kompas, privacy glass, boordcomputer, keyless entry, automatische airconditioning, luxe bekleding en extra speakers, krijgen kopers geheel gratis. Met een dieselmotor onder de kap kost deze Santa Fe 30.995 euro.

Hyundai Hyundai
 
Websitewww.hyundai.nl
Deel via