14 oktober 2004
 

Opel Astra Stationwagon

Opel Astra Stationwagon vanaf eind oktober bij de dealer

14 oktober 2004 | De derde generatie van de Opel Astra Stationwagon is vanaf eind oktober bij de Opel-dealer te bezichtigen. De Opel Astra Stationwagon zal naar verwachting ruim 40% van de Astra-verkopen voor zijn rekening gaan nemen. De vanafprijs bedraagt € 18.950,-.

De klant kan kiezen uit vijf benzinemotoren en vier common-rail CDTi-dieselmotoren, met vermogens van 80 tot 200 pk. De wielbasis van de Astra Stationwagon is met 2,70 meter negen centimeter langer dan de vijfdeurs Astra, wat resulteert in genoeg ruimte voor achterpassagiers en bagage. Door het neerklappen van de achterbank en de rugleuningen (60/40 of optioneel driedelig: 40/20/40) kan het laadvolume worden vergroot tot 1590 liter. Een optionele verschuifbare achterbank en het FlexOrganizer-systeem maken de grote laadruimte flexibeler.

Opel Astra Stationwagon

Tevens optioneel verkrijgbaar en uniek in deze klasse is het Trailer Stability Program. Het Trailer Stability Program (TSP) maakt een einde aan slingerende aanhangers en bevordert daarmee de veiligheid. Wanneer het slingeren van een aanhanger begint, reageert het systeem binnen enkele milliseconden en stabiliseert het onmiddellijk de auto en de aanhanger. Het Trailer Stability Program maakt deel uit van het Trail pakket.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!