14 oktober 2004
 

CarCollectables

CarCollectables vernieuwt website

14 oktober 2004 | CarCollectables richt zich op die producten die niet van essentieel belang zijn voor een voertuig. Producten zoals olie, banden en onderdelen maken geen onderdeel uit van het leveringspakket. CarCollectables richt zich in plaats daarvan op die producten die een (klassieke)auto completer maken.

De collectie omvat o.a. autohandschoenen (met en zonder vingers) in verschillende uitvoeringen, werkhandschoenen, speciale autostropdassen, speciale broeken, litho's en badges.

CarCollectables

Bij deze laatste groep richt CarCollectables zich niet uitsluitend op de automobiel- of motorfiets liefhebber maar worden ook speciale badges voor de industrie vervaardigd. Hierbij valt te denken aan de jacht- en scheepsbouw, speciale kapitaalgoederen, waarbij een blijvend naam- of typeaanduiding van belang is, caravans en motorhomes, etc. De badges worden in zware metalen uitvoering geleverd, die of door middel van kleurechte lakken of emailleertechnieken afgewerkt worden. Door de gebruikte productietechnieken is het volgens CarCollectables mogelijk om tegen heel redelijke prijzen ook kleine series te vervaardigen waarbij de klant zijn eigen ontwerp kan aanleveren.

De litho's van CarCollectables zijn het meest in het oog springend. Een groot deel van deze litho's wordt volgens een woordvoerder van het bedrijf gebruikt in kantoren om iets van de persoonlijke voorkeuren en hobby door te laten dringen. Door de recente veranderingen in de website is het nu mogelijk om deze litho's en andere producten on-line te bekijken en te bestellen.

CarCollectables CarCollectables
 
Websitewww.carcollectables.n
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!