10 september 2004
 

Rover

3x3 actie vanaf nu voor alle Rover- en MG-modellen

10 september 2004 | Ter gelegenheid van haar jubilea (100 jaar Rover en 80 jaar MG) heeft MG Rover Nederland met onmiddellijke ingang de 3x3 actie van de nieuwe Rover 45 uitgebreid naar alle modellen van Rover en MG. Dankzij dit opvallende initiatief biedt MG Rover Nederland kopers van een nieuwe Rover of MG meer zekerheid, omdat alle uitvoeringen nu kunnen rekenen op drie jaar gratis onderhoud, drie jaar fabrieksgarantie en drie jaar hulp onderweg (MG Rover Assistance). MG Rover heeft in dit jubileumjaar haar complete productaanbod vernieuwd, zowel voor Rover als MG.

"Zorgeloos rijplezier - dat is het sterke punt van Rover en MG", belofft Dick van der Geer, Sales Manager bij MG Rover Nederland. "Dit jaar hebben we het complete productaanbod van Rover en MG vernieuwd. Zowel Rover als MG heeft nu meer een eigen familiegezicht gekregen en bovendien zijn vooral de interieurs van alle modellen helemaal opgefrist. Maar los van styling en rijprestaties weten wij dat onze klanten vooral veel waarde hechten aan zekerheid. Rover- en MG-rijders willen zich geen zorgen maken over zaken als onderhoud en garantie. Daarom zijn wij er van overtuigd dat we hen met deze 3x3 actie een perfect pakket zekerheid bieden".

Alle Rover- en MG-uitvoeringen konden tot nu toe al vertrouwen op zes jaar anti-corrosiegarantie en drie jaar garantie op de carrosserielak. Begin juni voegde MG Rover Nederland daar met de introductie van de nieuwe Rover 45 een aantal elementen voor zorgeloos rijplezier aan toe, die nu op alle producten van Rover en MG van toepassing zijn. Allereerst kunnen MG- en Rover-rijders vanaf nu drie jaar lang (of tot 100.000 kilometer) vertrouwen op gratis onderhoud (geldt voor de reguliere onderhoudsbeurten). Bovendien is de fabrieksgarantie voor alle MG Rover producten sinds kort verhoogd van twee naar drie jaar en kunnen alle MG Rover kopers bovendien drie jaar lang vertrouwen op gratis hulp bij pech onderweg dankzij MG Rover Assistance. Van der Geer: "3x3 dus, waarbij de component 3 jaar gratis onderhoud nieuw is. Samen met de kort geleden geintroduceerde fabrieksgarantie van 3 jaar en de 3 jaar MG Rover Assistance is dit een ijzersterk aanbod. Dat schept vertrouwen".

Rover

Marjolein Goos, Marketing Manager bij MG Rover Nederland: "De complete najaarscampagne van MG Rover Nederland is opgehangen aan de jubilea van MG en Rover en de bijbehorende 3x3 actie op alle modellen. Consumenten worden met name in de maanden september en oktober via diverse kanalen gewezen op zowel de vele nieuwe modellen als de grootscheepse actie. Niet alleen op landelijk niveau wordt er via de massamedia gecommuniceerd, ook bij de dealers zelf zal het gonzen van de activiteiten. Overal is inmiddels speciaal showroommateriaal aangebracht en veel dealers organiseren een eigen jubileumshow met behulp van materialen die wij ter beschikking stellen".

De 3x3 actie voor Rover en MG loopt tot en met 31 december 2004. Bovendien introduceert MG Rover Nederland tot en met 31 december 2004 tevens speciale financieringstarieven, eveneens als onderdeel van de jubileumacties.

Rover
 
Websitewww.rover.nl
Deel via