3 september 2004
 

Ferrari

Ferrari en Maserati kiezen voor nieuw distributienetwerk

3 september 2004 | Vanaf 1 oktober 2004 zullen de import- en distributieactiviteiten van Ferrari en Maserati, die momenteel worden ontplooid door respectievelijk Kroymans Corporation en Hessing, worden overgedragen aan Ferrari-Maserati West Europe, een vestiging van Ferrari Maserati Group.

Dit gebeurt in lijn met de strategie van de Ferrari Maserati Group om de belangrijkste markten zelf direct te bewerken en het is een vervolg op wijzigingen die recent zijn doorgevoerd in Frankrijk en Belgie. Evenals de onlangs aangekondigde wijziging in Engeland. Gecombineerd met de vestigingen in Noord-Amerika, Duitsland en Zwitserland, verschaft deze recente ontwikkeling, geinitieerd door haar West Europese hoofdkantoor, de Ferrari Maserati Group de directe zeggenschap over haar activiteiten in de belangrijkste markten.

Ferrari

Als onderdeel van de voortdurende samenwerking met de Ferrari Maserati Group heeft het West Europese kantoor drie distributeurs voor Nederland aangesteld: Kroymans Corporation en Munsterhuis voor Ferrari en Maserati en Hessing voor Maserati.

Andrea Castronovo (foto), Managing Director van Ferrari-Maserati West Europe, verklaart: "Ferrari & Kroymans en Maserati & Hessing hebben allebei al een langdurige staat van dienst met onze merken als importeurs voor Nederland. Met een enorme toewijding hebben zij een uitstekende taak verricht met de promotie van onze merken in Nederland en zij hebben altijd een eersteklas service verleend aan onze klanten. In het bijzonder gezien de tientallen jaren van samenwerking met Kroymans zijn we zeer verheugd ook onze nieuwe overeenkomst voor de distributie van Maserati te kunnen aankondigen. Dat zal een verdere bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ons merk in Nederland".

Ferrari
 
Websitewww.ferrari.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!