25 augustus 2004
 

Ferrari

Gesigneerde Formule 1 Ferrari te koop op eBay

25 augustus 2004 | Op online handelsplaats eBay wordt een speciale Formule 1 Ferrari geveild. Het betreft namelijk een houten replica op ware grootte, gesigneerd door 25 Formule 1 coureurs, waaronder 6 wereldkampioenen. Tot maandagmiddag 30 augustus is het mogelijk om via de Nederlandse homepage een bod uit te brengen op dit unieke collectors item.
Ferrari

In 2000 besloot een Belgische houtbewerker uit liefde voor de Formule 1 deze volledig uit hout en op ware grootte racewagen te vervaardigen. Meer dan 1000 manuren zitten er in dit handmatig vervaardigde kunstwerk. De kleur is aangebracht volgens de vaste procedures die bij F1-wagens worden gebruikt.

Ferrari

Het werk van de ambachtsman werd erkend door de grootste specialisten; als beloning kreeg het een plaatsje in de racewagententoonstelling tijdens de Grote Prijs van Francorchamps in 2001, waar de grootste der groten uit het Formule 1 circuit de bolide van hun handtekening voorzagen. Een greep uit de 25 signerende coureurs: Michael Schumacher, Nicki Lauda, Alain Prost, Mika Hakkinen, Jacques Villeneuve, Nigel Mansell, David Coulthard en ook de Nederlander Jos Verstappen. De volledige lijst is te vinden in de beschrijving van de veiling.

Ferrari Ferrari
 
Websitecgi.ebay.nl/ws/eBayIS
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!