18 augustus 2004
 

Aston Martin

Nederlandse Aston Martin website online

18 augustus 2004 | Het jaar 2004 is tot dusver voor Aston Martin buitengewoon goed verlopen. Met de komst van de Aston Martin DB9 is de roemrijke historie op voortreffelijke wijze voorgezet en er wordt reikhalzend uitgekeken naar de introductie van de Aston Martin AM V8 in het najaar van 2005. Een andere goede ontwikkeling is de introductie van de website www.astonmartin.nl. Deze enige echte officiële Nederlandse Aston Martin site, ontwikkeld onder onze auspicien, zal ongetwijfeld spoedig het trefpunt zijn voor de vele Aston Martin liefhebbers in ons land.

Natuurlijk is er al een fabriekssite, maar www.astonmartin.nl is helemaal gericht op de Nederlandse Aston Martin liefhebber. Aston Martin heeft in Nederland altijd een bijzondere positie ingenomen.

Vanaf het prille begin van het merk zijn er hier veel enthousiaste Aston Martin bezitters en liefhebbers, die met elkaar de passie en bewondering delen voor de vormgeving en techniek die iedere Aston Martin zo bijzonder maken. Op de nieuwe site vinden zij informatie over Kroymans Aston Martin, de modellen en uiteraard een overzicht van het gebruikte wagen aanbod van Kroymans.

 
Websitewww.astonmartin.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!