17 augustus 2004
 

Nissan Micra (2003 - 2010)

Tijdelijk aanbod: Nissan Micra e-Vision

17 augustus 2004 | Tot eind december kunnen Micra-kopers hun slag slaan, want de e-Vision is alleen dit najaar leverbaar. Het model is gebaseerd op de Micra Visia. Deze beschikt onder meer over stuurbekrachtiging, een boordcomputer (met bediening vanaf het stuurwiel), elektrisch bedienbare ramen, ABS, zes airbags en portiervergrendeling met afstandsbediening. Aan deze uitrustingslijst voegt de Micra e-Vision nog een aantal praktische en luxe zaken toe.

Het uiterlijk van de auto wordt verfraaid door witte richtingaanwijzerlenzen. Verder heeft de Micra e-Vision de smoked koplampen die de Tekna-uitvoering ook heeft. Deurgrepen en buitenspiegels zijn in de carrosseriekleur meegespoten. Speciale wieldoppen en 15-inchwielen maken het voorkomen van deze Micra compleet. De Micra e-Vision krijgt standaard een radio/cd-speler mee. Deze is vanaf het stuurwiel te bedienen. Verder zijn de spiegels elektrisch verstelbaar, stuurt een regensensor de ruitenwissers aan en vergemakkelijkt een intelligent key het in- en uitstappen.

Nissan Micra (2003 - 2010)

De Nissan Micra e-Vision is leverbaar in zes kleuren, van vrolijk groen tot gedistingeerd grijs. Twee van deze kleuren zijn exclusief voor het actiemodel, dit zijn Emotion Red en Cocoon Green. Deze speciale uitvoering is verkrijgbaar met drie of vijf portieren en onder de motorkap valt te kiezen uit de 1.2 benzinemotor (80 pk) of de 1.5 dCi-diesel (65 pk).

De totale waarde van de extra's op de Micra e-Vision bedraagt 1.350 euro. Klanten betalen een meerprijs van 695 euro, zodat het voordeel oploopt tot 655 euro. Het model is tot eind december 2004 leverbaar vanaf 13.735 euro.