11 augustus 2004
 

Mini

Mini bouwt 6 meter lange limousine

11 augustus 2004 | De Marketingafdeling van Mini heeft een meer dan 6 meter lange Mini Cooper S limousine laten bouwen met de typeaanduiding XXL. Deze bijzondere limousine maakt zijn debuut in de Mini@Galea Club in Athene op 11 augustus voor de celebrities en het publiek. Tot eind augustus zal de Mini XXL bij vele evenementen in de beroemde Griekse club te bewonderen zijn. Daarna gaat de Mini XXL op tournee door Europa en Azië.

De rode stretched Mini Cooper S met John Cooper Works Tuning Kit is in Los Angeles omgebouwd tot vierdeurs. De verlenging wordt ondersteund door een dubbele achteras met twee extra wielen. De absolute eyecatcher zit achterin: een afdekbare whirlpool; om begrijpelijke redenen alleen voor gebruik bij stilstaande auto.

Mini

Het passagierscompartiment is uitgevoerd in zwart leder en biedt vier personen hoogstaand comfort en entertainment. Er is onder meer gedacht aan een uitschuifbare flatscreen-tv die het achtercompartiment volledig kan scheiden van de chauffeur, dvd-speler, radio/cd combinatie, airconditioning, panoramadak en een intercom, voor conversatie met de chauffeur.

De Mini@Galea Club activiteiten onderstrepen de affiniteit van Mini met muziek. Als vervolg op de Isle of MTV Tour, waar Mini Official Wheel was, positioneert Mini zich in Athene als trendsetter en pionier voor nieuwe muziek.

Mini Mini
 
Websitewww.mini.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!