12 juli 2004
 

Smart

Smart nu met extra voordelige iPod en iPod-carkit

12 juli 2004 | Voor kopers van een Smart ForTwo Coupe/Cabrio of een Smart Roadster/Roadster-Coupe, geeft Smart deze zomer korting op de iPod, de digitale portable mini-jukebox van Apple. Zo verleent Smart in samenwerking met The Apple Store een korting van 12% op de iPod (van 449 voor 395 euro, incl. BTW). Verder krijgt de Smart-rijder kosteloos een speciale iPod-carkit gemonteerd op de Smart telefoonconsole. Daardoor is het display goed zichtbaar en gaat de volume- en klankregeling van de iPod via de autoradio.

De houder is niet alleen een veilige en handige bewaarplek, maar zorgt er ook voor dat de iPod automatisch opgeladen wordt. Het design van deze houder is afgestemd op het interieur van de auto. Zo vormen Smart en de iPod een match van design, innovatieve techniek en vooral plezier.

Smart

De iPod heeft een harde schijf met een geheugencapaciteit van 20 GB, goed voor vele uren muziek. Het handzame apparaatje is zowel geschikt voor Windows als voor de Apple Macintosh. Met het lichte scrollwieltje laat hij zich gemakkelijk bedienen en vindt de gebruiker in een oogwenk het gewenste muziekstuk. Het LCD-scherm is ook zeer goed in het donker afleesbaar en bovendien zijn de knoppen verlicht. Door de oplaadbare lithiumbatterijen kent hij een maximale onafgebroken speelduur van circa 8 uur.

De iPod-actie loopt vanaf nu.

Smart Smart
 
Websitewww.smart.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!