4 juli 2004
 

Volkswagen New Beetle Cabriolet

Zomerse actie op Volkswagen New Beetle Cabriolet

4 juli 2004 | Volkswagen maakt de New Beetle Cabriolet tijdelijk aantrekkelijker. Wie tot en met 30 september 2004 een New Beetle Cabriolet bestelt, krijgt gratis de elektrisch bedienbare kap op de auto geleverd. Dit levert een klantenvoordeel op van € 1.670,-. Het betreft een gelimiteerd aantal van 200 auto's.

Met een druk op de knop vouwt de uit meerdere lagen bestaande kap zich binnen 13 seconden plat op de achterklep. Maar ook wanneer het weer minder goed is, is het in de vierzitter goed vertoeven, dankzij de voor alle jaargetijden geschikte cabriokap met verwarmbare glazen achterruit.

Volkswagen New Beetle Cabriolet

Achter de neerklapbare achterbank zijn automatische rolbeugels aangebracht. Als de koprol- en crashsensor het gevaar van een koprol detecteert, schieten de rolbeugels in 0,25 seconde omhoog. Samen met het versterkte voorruitframe beschermen de twee beugels de inzittenden. Vier airbags voorin dragen bij aan het hoge niveau van passieve veiligheid, evenals de speciaal voor de New Beetle Cabriolet ontwikkelde energie-absorberende zijpanelen. Daarnaast is ABS standaard en vanaf de motorisering 1.6 ook ESP (Elektronisch Stabilisatie Programma).

De New Beetle Cabriolet is verkrijgbaar vanaf € 24.995,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!