1 juli 2004
Land Rover Defender

Land Rover Defender

Land Rover Defender leverbaar in X-TECH uitvoering

1 juli 2004 | Land Rover heeft het programma van de Defender uitgebreid met een speciale editie: de Defender X-TECH. De X-TECH is een compleet uitgeruste Defender 90 Hard Top op grijs kenteken.

De Special Edition Defender X-TECH is gebaseerd op de Defender 90 Hard Top SE en is onder meer uitgerust met een handbedienbaar glazen kanteldak, airconditioning, ABS en elektronische vierwiel tractieregeling (ETC), radio-CD-speler (frontlader) met vier luidsprekers, Freestyle Choice lichtmetalen velgen, zwarte, metallic of micatallic lak, dak in carrosseriekleur, beschermstang voor stuurinrichting en als uniek detail schuifbare zijruiten in de Hard Top-kap, waarvan de linker zijruiten zijn geblindeerd.

Land Rover Defender

Verder is de X-TECH uitgerust met alle van de Defender SE bekende details, zoals grille en koplampomlijsting in de kleur Brunel, richtingaanwijzers voor en op de flanken in rookglas, treeplanken, zwarte leder/ribstop-stoelbekleding, kaartentassen tegen rugleuning stoelen, zwarte cubby box met 2 bekerhouders, stuurwiel, pookknop en knop tussenbak met zwart leder bekleed, schakelaarpaneel in de kleur Brunel en verwarmbare voorruit en stoelen. Aanvullend kan de Defender X-TECH onder meer worden voorzien van een Protection Pack, met traanplaat-bescherming voor de bovenzijde van de voorspatborden en voor alle onderhoeken en -randen van de carrosserie.

De prijs van de Defender 90 Hard Top X-TECH bedraagt € 28.824,- excl. BTW en € 34.300,- incl. BTW.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!