22 juni 2004
 

Seat Toledo Prototipo

Seat slaat vanaf modeljaar 2005 nieuwe weg in

22 juni 2004 | De Seat Altea heeft het nieuwe gezicht van Seat laten zien. Deze auto heeft hier onlangs een designprijs voor ontvangen en staat inmiddels bij alle dealers in de showroom. De stijlelementen van de Altea zijn ook terug te vinden op de nieuwe Toledo Prototipo, die half mei tijdens de Motorshow van Madrid voor het eerst aan het publiek werd getoond. Een aantal kenmerken van deze nieuwe generatie Seat modellen zal vanaf modeljaar 2005 ook worden doorgevoerd in het bestaande modellengamma.

De typeaanduiding Reference en Stylance die met de Altea zijn geintroduceerd zullen ook bij de Ibiza, de Cordoba en de Alhambra gehanteerd worden. Reference is de nieuwe benaming voor de basisuitvoering (voorheen Stella). De Stylance vervangt de Signo-uitvoering, als de meest luxe uitvoeringsvariant in het gamma.

Seat Toledo Prototipo

De standaarduitrusting van de Ibiza en Cordoba is met ingang van modeljaar 2005 verbeterd. Op het gebied van veiligheid bieden de Ibiza en Cordoba nu op alle uitvoeringen standaard hoofd- en zijairbags. Achterin zijn drie hoofdsteunen en driepuntsgordels toegevoegd aan het uitrustingsniveau van alle uitvoeringen.

Daarnaast is voor de Ibiza en de Cordoba de bekleding van het interieur vernieuwd en zijn er diverse nieuwe kleuren beschikbaar.

Seat Toledo Prototipo Seat Toledo Prototipo
 
Websitewww.seat.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!