7 mei 2004
Smart Roadster

Smart Roadster

Smart Roadster tijdelijk verkrijgbaar in Speedsilver uitvoering

7 mei 2004 | Een exclusieve verschijning, een rijke uitrusting en speciaal geprijsd: dat zijn de voornaamste kenmerken van de Smart Roadster Speedsilver, die ter gelegenheid van de start van het cabrioseizoen opwachting maakt bij de Smart centers. De Smart Roadster speedsilver wordt aangedreven door een 60 kW (82 pk) motor die volop rijplezier garandeert. Het model is voorzien van een softtop, die ook tijdens het rijden elektrisch kan worden geopend en gesloten.
Smart Roadster

De carrosserie van de Smart Roadster speedsilver is, zoals de naam al aangeeft, gespoten in de exclusieve kleur "speed silver metallic". Een kleurstelling die normaliter exclusief is voorbehouden aan de Smart Roadster BRABUS en Smart Roadster-coupe BRABUS. Maar dat is nog niet alles: tot de standaarduitrusting behoren een zilveren tridion veiligheidskooi, airconditioning, meters voor motortemperatuur en turbodruk en lichtmetalen "spinline" velgen.

Smart Roadster

De verkoopprijs van de Smart Roadster speedsilver bedraagt € 26.130,-. Vergeleken met een identiek uitgevoerd seriemodel betekent dit een klantenvoordeel van € 1.018,-.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!