2 april 2004
Opel Astra (2004 - 2009)

Opel Astra (2004 - 2009)

Nieuwe Opel Astra nu bij de dealer

2 april 2004 | De derde generatie van de Opel Astra staat sinds vrijdag 2 april bij de Nederlandse Opel-dealers in de showroom. De nieuwste versie van Opels bestseller mocht voor het moment van showroomintroductie al 2500 klantenorders noteren.

De Astra-introductie gaat gepaard met een actie waarmee veel klantvoordeel te behalen is. Opel biedt op de Astra vier verschillende introductiepakketten aan. Alle vier pakketten omvatten airconditioning en een Radio / CD / MP3-speler. Ieder pakket biedt daarnaast zijn eigen accenten. Als de Astra voor 15 april wordt besteld is het klantvoordeel op de introductiepakketten extra groot, met een klantenvoordeel dat kan oplopen tot € 1.770 -.

Opel Astra (2004 - 2009)

Vanaf de introductie is de Astra verkrijgbaar in een groot aantal varianten. De Astra is met vier verschillende benzine- en twee verschillende dieselmotoren leverbaar. In september wordt daar dan nog een diesel en een benzinemotor aan toegevoegd. In combinatie met de vijf verschillende uitrustingsvarianten en verschillende optiepakketten, maakt dit de keuzemogelijkheden groot.

De een vanafprijs bedraagt € 18.250,-. Het verkoopsucces van de Astra blijft niet alleen beperkt tot Nederland. In Europa mocht Opel voor de nieuwe Astra al bijna 50.000 klantenorders noteren. Opel Nederland verwacht dit jaar 12.500 nieuwe Astra's te verkopen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!