23 februari 2004
 

Mitsubishi

Mitsubishi geeft Dakar-premie

23 februari 2004 | Omdat Mitsubishi de negende zege op rij in de loodzware Dakar Rally Dakar heeft behaald, biedt het merk nu op bijna al haar nieuwe modellen een Dakar winstpremie. Tot 31 maart kan het voordeel bij aanschaf van een nieuwe Mitsubishi oplopen tot meer dan € 3.350,-.

Op de Carisma Platinum Edition, de Space Star Shogun, de Space Wagon (Shogun), de Lancer Sedan, de Lancer Station Wagon en de Outlander 2.0 Comfort zit een Dakar-voordeel in de vorm van een voordelig audio/navigatiesysteem van VDO Dayton. Op deze modellen plaatst Mitsubishi het systeem ter waarde van € 1.399,- voor € 250,- een voordeel van € 1.149,-.

De winstpremie voor de Pajero Pinin, de Pajero Sport, de Pajero en de L200 bestaat uit een accessoirecheque ter waarde van € 1.000,- exclusief BTW. De montage van de accessoires is bovendien gratis. Dankzij deze winstpremie kan de koper zijn gloednieuwe Mitsubishi aankleden met een pakket extra's naar keuze. Deze aanbieding geldt ook voor de bedrijfswagenuitvoeringen. Bovendien wordt voor € 250,- de Pajero Pinin voorzien van bovengenoemd VDO Dayton-audio/navigatiesysteem, waarmee het totale Dakar-voordeel oploopt tot meer dan € 2.300,-.

Mitsubishi

De Colt krijgt als winstpremie een gratis sportpakket. Daarin zitten een achterspoiler in kleur, een uitlaatsierstuk, stootsierlijsten en een mattenset. Het gratis sportpakket heeft een waarde van € 599,- en wordt kosteloos gemonteerd. Met een VDO Dayton-audio/navigatiesysteem kan het Dakar-voordeel met € 1.149,- worden verhoogd. In plaats van € 1.399,- kost dit systeem nu € 250,-. Nog meer Dakar-voordeel? De Colt Shogun biedt een pakket extra's, waaronder airconditioning, sportvelgen, een sportief afgewerkt interieur, elektrisch verstelbare en verwarmbare spiegels, enz. Het Shogun-pakket heeft een waarde van € 2.600,- maar er zit een winstpremie op van € 1.605,-. Het totale Dakar-voordeel op de Colt groeit daarmee tot ruim € 3.350,-.

De Outlander 2.0 4WD Comfort en Space Wagon GLX krijgen tot en met 31 maart een winstpremie van € 1.299,- in de vorm van sportieve lichtmetalen 16-inch velgen (incl. banden).

Mitsubishi
 
Websitewww.mitsubishi-motors
Deel via