19 februari 2004
Smart ForTwo (2003 - 2007)

Smart ForTwo (2003 - 2007)

Rijkere standaard-uitrusting voor Smart ForTwo

19 februari 2004 | Met een completere uitrusting maakt Smart de modellen Smart ForTwo Coupe en Smart ForTwo Cabrio in de uitvoeringen pulse en passion nu aantrekkelijker. Bovendien krijgt iedere koper van een nieuwe Smart ForTwo tot en met 17 april een gratis navigatiesysteem inclusief radio/cd-speler ter waarde van € 1.857,-. Ook kan worden gekozen voor een uniek actiemodel, de Smart ForTwo Springtime, voorzien van ondermeer lichtmetalen styleline velgen, radio/cd-speler, airco en glazen dak met zonwering.

Het actiemodel is in drie kleuren leverbaar: bay grey, river silver of star blue. De tridion veiligheidskooi is uitgevoerd in zilver. De Smart ForTwo springtime is met 45 kW (61 pk) benzinemotor of 30 kW (41 pk) cdi-dieselmotor leverbaar voor de prijs van € 13.380,- (zolang de voorraad strekt).

Om het sportieve karakter van de Smart ForTwo Coupe en Smart ForTwo cabrio in de pulse uitvoering te benadrukken, is de uitrusting uitgebreid met een driespaaks lederen sportstuur met stuurschakeling. Bovendien worden de pulse modellen nu geleverd met de nieuwe lichtmetalen coreline velgen, voorzien van brede banden voor een betere wegligging en een stoere uitstraling. Ook de passion uitvoering van de Smart ForTwo Coupe en Smart ForTwo cabrio is voorzien van nieuwe lichtmetalen velgen, in dit geval het model Styleline. Verder heeft de Smart ForTwo passion standaard comfort ruitenwissers met intervalstand en drive lock, een centrale deurvergrendeling die tijdens het rijden wordt geactiveerd.

Smart ForTwo (2003 - 2007)

Naast de standaarduitrusting kunnen klanten uit drie nieuwe uitrustingspakketten voor de Smart ForTwo kiezen:

  1. Audiopakket: radio/cd-speler, soundpakket (4 boxen) en CD-houder.
  2. Veiligheidspakket: mistlampen, zij-airbags en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels.
  3. Comfortpakket: softouch automatische versnellingsbak, elektrische stuur-bekrachtiging, drive lock, comfort ruitenwissers (past de wisfrequentie automatisch aan de rijsnelheid aan).

De Smart ForTwo wordt geleverd als Coupe en als Cabrio in de design- en uitrustingsvarianten Pure, Pulse en Passion en ook in de BRABUS-versie. De driecilinder turbomotoren met een cilinderinhoud van 698 cc leveren in de benzineversie een vermogen van 37 kW (50 pk) of 45 kW (61 pk), de exclusieve BRABUS-uitvoering van de ForTwo is goed voor 55 kW (75 pk). Alle benzinemotoren voldoen aan de strenge EU4-uitlaatgasnorm. Daarnaast heeft Smart met de ForTwo cdi (799 cc), die over een 30 kW (41 pk) sterke common-rail dieselmotor beschikt, de meest succesvolle drie-liter-auto ter wereld in het programma.