12 februari 2004
 

Turboworld

TurboWorld bestaat vijf jaar

12 februari 2004 | Het jaar 2004 staat voor Turbo World, het Nederlandse turborevisie-bedrijf uit Hoevelaken, grotendeels in het teken van het vijfjarige bestaan van de onderneming. Het jubileum wordt gevierd met een lustrumactie, met als hoofdprijs een Opel Combo 1.7 DTi. Ondanks die festiviteiten blijft Turbo World zich focussen op het verder uitbreiden van de activiteiten.
Turboworld

Turbo World bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd met een actie voor garagebedrijven. Begin maart ontvangen ruim 10.000 garagisten een direct mail over de turborevisie activiteiten van Turbo World. De mailing bestaat uit een persoonsgebonden deelnamekaart, waarmee de garagisten kans maken op een splinternieuwe Opel Combo 1.7 DTi. Door de kaart aan Turbo World te retourneren, dingen de garagebedrijven automatisch mee naar de nieuwe bestelauto. Bovendien heeft Turbo World tien tweede prijzen beschikbaar gesteld, in de vorm van tien toegangskaarten voor de Formule 1 race op Hockenheim, op 25 juli aanstaande. De actie-periode loopt van 1 maart t/m 31 mei.

Turboworld

Naast garagebedrijven gaat Turbo World zich dit jaar bovendien nadrukkelijk focussen op wederverkopers van Turbo World producten. Om invulling te geven aan dat traject, heeft het bedrijf in de vorm van de TurboDoos een speciaal verkoopconcept ontwikkeld, om bij wederverkopers meer aandacht op de turborevisie activiteiten van Turbo World te vestigen. De TurboDoos bevat ondermeer een opengewerkte turbo als toonbankdisplay en informatieve brochures omtrent het revisieproces van Turbo World. Ruim vijftig grossiers in turboproducten kunnen de TurboDoos binnenkort tegemoet zien. Bovendien kan de bestverkopende grossier van Turbo World producten aan het eind van het jaar een aantrekkelijke bonus uit Hoevelaken tegemoet zien.

Turboworld Turboworld
 
Websitewww.turboworld.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!