9 februari 2004
 

Mazda

Mazda onthult concept van nieuwe ruimte-auto

9 februari 2004 | Op de 74e Salon van Geneve toont Mazda een Wereldpremiere in de vorm van de MX-Flexa, een concept van een zes-zits ruimteauto. De MX-Flexa laat een van de mogelijke richtingen zien die Mazda voor ogen heeft bij het ontwerp van haar toekomstige nieuwe ruimteauto.

Met in het achterhoofd het design en de concepten die de klanten heden ten dage van Mazda verwachten, toont de MX-Flexa belangrijke elementen die de positie van Mazda in het snel groeiende segment van de ruimteautos moet versterken. De MX-Flexa wordt onthuld op de Salon van Geneve tijdens de persconferentie. Dan worden er ook meer details van deze auto prijsgegeven.

Mazda

De Salon van Geneve 2004 betekent ook de Europese Premiere van een ander opvallend concept van Mazda: de MX-Micro Sport. Deze auto stond eerder dit jaar op de NAIAS, de North American International Auto Show in Detroit.

Op de stand in Geneve staat ook de Mazda3 met de nieuwe 1.6 CiTD (common rail turbodiesel) motor, die vanaf begin mei in Nederland leverbaar zal zijn in zowel de Mazda3 Sport als de Mazda3 Sedan.

Mazda Mazda
 
Websitewww.mazda.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!