5 februari 2004
 

Honda Stream

Nieuw gezicht voor Honda Stream

5 februari 2004 | De Honda Stream heeft voor modeljaar 2004 een sportief gezicht gekregen. Ook aan de achterkant is het uiterlijk gewijzigd. In het interieur is vooral het meubilair luxueuzer: de bank op de tweede zitrij is vervangen door twee captains chairs en ook de voorstoelen zijn nieuw vormgegeven.

De nieuwe koplampen zijn in de stijl van de units die recent op de Civic zijn geïntroduceerd: projectorlampen in een behuizing met gebogen lijnen. Ook aan de achterzijde zijn nieuwe lampen te vinden. Het mistachterlicht en de achteruitrijlamp bevinden zich nu naast de kentekenplaat. Nieuwe bumpers en zijskirts benadrukken de sportieve inborst van de Stream. In de voorbumper zitten een grote luchtinlaat en, op alle uitvoeringen, mistlampen. De vormgeving van de voorspatborden en motorkap is gewijzigd ten opzichte van de eerste versie. Samen met de nieuwe grille, waarin de brede balk en het grote Honda-logo opvallen, versterkt dit de lijnen van de Stream. Tot slot zijn ook de 5-spaaks lichtmetalen velgen en de wieldoppen van een nieuw ontwerp.

Honda Stream

Het interieur van de vernieuwde Honda Stream telt drie zitrijen, maar op de tweede rij is iets wezenlijks veranderd. Daar heeft de achterbank plaatsgemaakt voor twee captains chairs met een centrale console. De toegang tot de achterste zitrij is gemakkelijk: de rugleuningen van de captains chairs klappen naar voren, waarna de stoelen in hun geheel naar voren schuiven. Als de stoelen van de derde zitrij niet nodig zijn, kunnen deze vlak in de vloer worden weggeklapt. Verder zijn de voorstoelen van een nieuw ontwerp, voor een verbeterde zitpositie en meer comfort. Ook nieuw is de zwarte stoffen bekleding. De ES en ES Sport hebben nu rood verlichte dashboardinstrumenten.

De Stream modeljaar 2004 is leverbaar vanaf april 2004 in de uitvoeringen 1.7i LS, 1.7i ES en 2.0i ES Sport.